IP:  
3.235.182.206  
Easy Slider jQuery Plugin Demo


Uplatnica predstavlja standardni način plaćanja hosting usluga na šalterima bilo koje banke ili pošte u Srbije i Bosne i Hercegovini.

Ukoliko ste fizičko lice uplatu realizujete preko opšte uplatnice i u skladu sa instrukcijama koje dobijete prilikom potvrde porudžbine.
Ukoliko ste pravno lice, uplatu realizujete virmanski i u skladu sa instrukcijama koje dobijete prilikom potvrde porudžbine ili u skladu sa naknadno prosleđenim predračunom.

Napominjemo da svaki predračun ima poziv na broj koji je potrebno uneti u cilju bržeg rasknjižavanja vaše uplate i aktivacije hosting usluga.

Predračune za fizička ili pravna lica može da izdaje i ovlašćeni distributer a po ovlašćenju HOSTIREX-a. Nakon konačne potvrde u procesu poručivanja, sistem za obradu porudžbina automatski će proslediti instrukcije za uplatu sa detaljima porudžbine na vašu e-mail adresu.

Za sva dodatna pitanja u vezi plaćanje budite slobodni da nas kontaktirate.PayPal
predstavlja najzastupljniji servis za online plaćanja u preko 190 zemalja, sa transakcijama u 23 valute, i sa preko 100 miliona registrovanih korisnika. Sa mrežom zasnovanom na postojećoj finansijskoj infrastrukturi, podrškom za sve dostupne kreditne kartice i bankovne račune, predstavlja globalno rešenje za plaćanje u realnom vremenu. Servis omogućuje korisnicima da šalju novac bez razmene finansijskih informacija uz praćenje stanja na računima, kreditnim karticama, a zastupljena su i promotivna finansiranja. Veliki broj svetskih priznanja dovoljan su dokaz pouzdanosti i kvaliteta PayPal sistema.

Procesiranje PayPal uplata za potrebe naručivanja web hosting usluga obavlja se u realnom vremenu i uz automatsku aktivaciju zakupljenih usluga u trenutku prijema potvrde o realizovanoj uplati. PayPal plaćanje predstavlja najbži i potpuno siguran način poručivanja, jer celokupan proces kupovine zahteva 10-15 min.
Nakon što potvrdite porudžbinu i PayPal kao načina plaćanja, sistem vas preusmerava na PayPal stranicu za plaćanje na kojoj je potrebno da pristupite vašem PayPal nalogu i obavite plaćanje.Skrill
(Moneybookers) predstavlja najčešće korišćen internet servis za bezbedno plaćanje od strane korisnika u Srbiji. Razlog je vrlo jednostavna i brza registracija i činjenica da nema pravnih ograničenja za korisnike pojedinih zemalja, kao u slučaju PayPal sistema.

Transakcije se svakako realizuju u realnom vremenu uz istovremeno obaveštavanje učesnika o prilivu/odlivu sredstava. Podrazumevane su transakcije sa kreditnih/debitnih kartica, kao i prenos sa bankovnog računa. Uz primenjene sve potrebne sigurnosne protokole, Moneybookers je u potpunosti pouzdan servis za elektronsku razmenu novčanih sredstava uz min. proviziju i potpunu zaštitu podataka.

Prilikom potvrde porudžbine potrebno je odaberete Moneybookers kao način plaćanja i sistem vas preusmerava na stranicu za plaćanje na kojoj je potrebno da pristupite vašem nalogu i obavite plaćanje.


2CHECKOUT
je ovlašćeni servis za online plaćanje više hiljada proizvoda i usluga na internet portalima, e-commerce rešenjima, kao i komercijalnim prezentacijama, čime se svrstava u grupu najzastupljnijih “online payment”servisa. Od početka 2000. godine kada je zvanično i registrovan, uspešno servisira veliki broj poslovnih korisnika jer pored standardnih funkcionalsnosti podržava i back-office funkcije, finansijsko izveštavanje, sisteme za sprečavanje prevare, filijale za praćenje, kvalitetan korisnički servis i statistike prodaje. Uz preko 2,6 miliona kupaca i 213 miliona dolara ostvarenog prometa , 2checkout.com svakodnevno je usmeren na pružanje kvalitetnih usluga postojećim i novim korisnicima.

2CO je online servis za plaćanje gde nije potrebna registracija i gde jednostavnim unosom podataka o platnoj kartici u već definisanu formu obavljate plaćanje.
Celokupan proces se obavlja preko https protokola što obezbeđuje potreban nivo bezbednosti prenosa podataka prilikom transakcije.


NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome