IP:  
3.235.182.206  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

1. Pokrenite FileZilla FTP klijent
    ( Start - All Programs - FilaZilla FTP Client - FileZilla )

 

2. Na liniji menija odaberite File - Site Manager (Slika 1.)

 


Slika 1.

 

3. U prikaznom prozoru odaberite New Site i unesite naziv FTP konekcije, npr: Prezentacija.
    U polje Host unesite ftp adresu iz Aktivacionog mail-a koji ste primili prilikom aktivacije hosting naloga, kao i pristupne login podatke: User i Password. Ostale parametre odaberite kao na slici (Slika 2.)

 


Slika 2.

 

4. Nakon kreiranja FTP konekcije odaberite Connect. Povezivanjem na FTP server i proverom pristupnih podataka vaša konekcija se uspostavlja i u desnom delu programa prikazuje se struktura foldera vašeg hosting naloga. (Slika 3.)

 


Slika 3.

 

5. Root tj. koreni folder vašeg hosting naloga predstavlja public_html folder u koji treba da izvršite upload sadržaja koji želite da bude prezentovan. Jednostavnim prevlačenjem (drag-and-drop) sadržaja u public_html folder obavlja se upload fajlova.

NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome